Gheorghe Popescu ii spulbera visurile actionarului dinamovist, Cristi Borcea. Fostul capitan al Barcelonei a declarat ca Dinamo nu are nicio sansa sa acceada in competitia mult dorita de Borcea, Liga Campionilor, din cauza rebuturilor aduse la echipa.

"Tot respectul pentru Claudiu Niculescu, dar nu a jucat nici in Germania, nici in Cipru. Dinamo nu a adus in ultimii ani decat rebuturi, iar cu nostalgia nu poti obtine performante. In astfel de conditii, oricit si-ar dori Cristi Borcea sa intre in Liga Campionilor, nu pot ajunge acolo", a declarat Popescu pentru postul public de televiziune.

Popescu a vorbit si despre Gabi Tamas care, in viziunea internationalului roman, ar fi putut juca in Italia sau Spania, daca nu-si batea joc de talentul sau. "Un jucator cu calitatile lui Gabi Tamas ar trebui sa joace la cluburi puternice din strainatate, dar daca el accepta sa revina in tara, la Dinamo, nu e in regula. Nu a fructificat niciodata potentialul pe care il are. A stagnat si e pacat, pentru ca are un potential incredibil, e un talent deosebit. Nu cred ca are probleme din cauza accidentarilor", a adaugat fostul international roman.