Adrian Porumboiu, finantatorul echipei FC Vaslui a anuntat, in cursul zilei de joi, ca a efectuat cel mai scump transfer al clubului. Wesley Lopes a venit de la formatia portugheza Leixoes si a semnat un contract pe doua sezoane si jumatate, contra sumei de 350.000 de euro, potrivit presei portugheze.

"De azi, Wesley este jucatorul lui FC Vaslui. A semnat cu noi un contract pe doi ani si jumatate, este cel mai scump jucator din istoria clubului nostru. El era detinut in coproprietate de Leixoes cu un club brazilian, iar FC Vaslui a achizitionat toate drepturile pentru el. E un transfer de varf al lui FC Vaslui", a declarat Porumboiu, pentru NewsIn.

Patronul vasluian a mentionat si ca suma de transfer anuntata de portughezi este mult mai mica decat cea reala. "Ei se refera probabil doar la banii platiti celor de la Leixoes, care detineau coproprietatea. In realitate, suma este cu mult, mult mai mare. Dar nu imi pare rau, am luat un super jucator. Veti vedea ca vom face la Vaslui o echipa foarte puternica", a adaugat Porumboiu.

Jucatorul de 28 de ani ocupa pozitia a treia in clasamentul golgeterilor din prima liga portugheza.

Echipe la care a evoluat a mai evoluat:

Suwon - Coreea de Sud

Fortaleza - Brazilia

Penafiel - Portugalia

Deportivo Alaves - Spania

Vitoria Guimaraes - Portugalia

Grasshoper - Elvetia

Pacos Ferreira - Portugalia