In urma cu cateva saptamani, cand inca era pe banca tehnica a formatiei din Bulevardul Ghencea, Dorinel Munteanu declara foarte sigur pe el ca Steaua va castiga titlul de campioana a Romaniei. Lucrurile s-au schimbat odata cu demiterea sa de la vicecampioana din Liga 1, Munti fiind de parere ca Dinamo si CFR Cluj sunt marile favorite la prima pozitie.

"Eu zic ca Dinamo este favorita la castigarea titlului si se va lupta cu CFR Cluj. Bine, mai sunt si Steaua, Urziceni si Timisoara, dar eu consider ca Dinamo si CFR sunt favorite clare", a precizat Dorinel citat de NewsIn.

Interesant este faptul ca Steaua a jucat ultimul meci din campionat cu Dorinel pe banca (victorie cu 1-0 in fata Urziceniului lui Dan Petrescu), iar la momentul respectiv Neamtul a precizat ca va castiga cununa de lauri cu echipa patronata de Gigi Becali.

In alta ordine de idei, fostul international se bucura pentru Mirel Radoi, recent transferat la Al-Hilal, despre care spune ca si-a indeplinit un vis prin plecarea afara: "A fost alegerea lui sa joace in Arabia Saudita, si-a dorit mult un transfer in strainatate. E un vis implinit pentru el", a conchis Dorinel Munteanu.