Ramon Calderon a parasit in lacrimi clubul Real Madrid, in urma dezvaluirilor facute de publicatia spaniola Marca. Presedintele clubului spaniol a fost acuzat ca a infiltrat falsi asociati in sedinta pentru aprobarea bugetului anual, din luna decembrie a anului trecut.

"Am fost cu totii surprinsi neplacut atunci cand am citit dezvaluirile facute de ziarul Marca. Jur pe onoarea mea si a asociatilor mei ca nici unul dintre noi nu a avut o contributie directa sau indirecta la asemenea intamplari", a declarat Calderon dupa ce si-a dat demisia, in cadrul sedintei de vineri a Consiliului Director.

Marca a publicat, pe 13 ianuarie 2009, o serie de dezvaluiri din care reiesea ca presedintele Calderon ii cunostea personal pe falsii asociati care au votat in favoarea sa, in cadrul sedintei din decembrie 2008.

"Cu mine a inceput, cu mine se va sfarsi. Asta nu inseamna, insa, ca nu voi reveni, intr-o buna zi. Madridul este viata mea", a adaugat Calderon.

Alegerile pentru noul presedinte al clubului Real Madrid vor avea loc in vara acestui an. Pana atunci, la conducere va sta vicepresedintele Vicente Boluda Fos.