Multumim Capitane! Acesta a fost mesajul inscriptionat pe un tricou de joc purtat de Radoi, pe care jucatorul l-a primit de la fostii sai colegi, de la presedintele Argaseala si de la antrenorul Marius Lacatus. "Am semnat in jacuzzi contractul", a spus Radoi, a carui mutare la Al Hilal a devenit oficiala. Radoi a semnat un contract valabil pe trei ani cu gruparea antrenata de Cosmin Olaroiu.

Radoi a sustinut o conferinta de presa in semn de adio si a marturisit ca singurul sau regret este ca nu s-a calificat in finala Cupei UEFA, visul sau fiind spulberat de Middlesborugh. "S-a tot speculat si a venit momentul sa spunem ce s-a intamplat. S-a ajuns unde ne-am dorit, atat eu cat si Steaua. Sunt bucuros ca m-am transferat, dar nu plec chiar asa usor. Am cateva regrete dar de-acum incolo sper sa fac ceea ce e mai bine pentru noua mea echipa.. A contat si ca era Olaroiu si m-am gandit ca nu pot sa astept la infinit o oferta din Europa si sa risipesc anii pe care ii mai aveam de jucat. Plec cu inima impacata, dar mai voiam sa castig un campionat. Nu poti avea si bani multi si performanta", a spus fostul capitan al Stelei, care se pregateste pentru o noua aventura. "Pentru campionatul nostru, atat cat am putut sa facem in Romania, am facut destule performante. Nu cred ca Steaua va slabi, nu am fost un jucator decisiv pentru Steaua. Voi vedea zilele urmatoare care sunt regulile, care va fi atmosfera in vestiar. Nu mi-e teama, nici aici nu m-am crezut un lider, cand am intrat pe teren am dat ceea ce aveam mai bun. ", a incheiat Radoi.

Victor Piturca: Steaua are de castigat ca a plecat Radoi, chiar daca s-a dus la amatori. Va ramane in atentia nationalei!

Lacatus nu a fost de-acord cu plecarea lui Radoi? Steaua mai poate pierde un jucator!

Becali ia 6 milioane de euro pentru Radoi... Ce face cu ei?

Radoi despre neimpliniri...

Plec cu inima impacata, dar mai voiam sa castig un campionat. Cel mai mare regret este ca nu am ajuns in finala Cupei UEFA.

Radoi despre transferul la Inter...

Nu stiu daca a fost tam-tam cu Inter, am crezut ca transferul acesta se va realiza

Radoi despre nationala

Imi pare rau ca ma despart de colegii mei, dar sper sa imi fac datoria si sa fiu sanatos. Daca voi fi convocat la nationala, imi voi face datoria si o sa vin cu placere

Lacatus despre Radoi:

Pierdem un jucator valoros, echipa avea nevoie de el in continuare dar trebuie sa ne gandim si la viitorul lui. Am pierdut un prieten, un caracter deosebit.

Valeriu Argaseala:

Asa cum Mirel a jucat la Steaua si va pleca de-aici, el este un model pentru toti cei care vor sa vina aici. Cand isi termina cariera, sa vina aici pentru ca va trai cu Steaua in suflet indiferent unde o sa fie.