Radoi se pregateste sa paraseasca Steaua dintr-un moment in altul. Jucatorul si conducerea din Ghencea asteapta contractele de la seicii lui Olaroiu pentru ca Radoi sa semneze si Gigi Becali sa incaseze 6 milioane de euro.

"Mirel Radoi inca nu si-a facut bagajele. Se asteapta sa semnam actele, sa cadem de acord cu cei de la Al-Hilal, apoi vom face o conferinta de presa si va pleca. De principiu ne-am inteles, dar asteptam documentele. Am vorbit cu reprezentantii lor, mi-au promis ca imi vor transmite contractele.

Mirel va pleca pentru 6 milioane de euro, salariul ramane sa si-l negocieze singur. Cu banii de pe Radoi nu vom cumpara pe nimeni. Radoi a plecat pentru ca era situatia lui delicata. Banii respectivi vor fi reinvestiti la Steaua dar nu pentru un transfer. Este adevarat ca in joc am pierdut cel mai valoros jucator, dar trebuie sa ne gandim la viata lui, la familia lui chiar daca il regretam. Trebuie sa ne gandim si la el", a recunoascut Vali Argaseala la Sport.ro.

"Am pierdut cel mai bun jucator", se lamenteaza presedintele Argaseala, care e convins ca rivalii Stelei respira usurat ca Radoi nu mai joaca in Ghencea. "Toti adversariii Stelei se bucura de plecarea lui Radoi,. Avem doi jucatori de echipa nationala pe linia de fund si ne vom descurca. Nu mai pleaca niciun jucator de la Steaua. Transferul lui Radoi s-a petrecut repede, a fost o chestiune de cateva zile" a mai spus Argaseala.