Nicolae Badea, presedintele clubului Dinamo, a anuntat ca fundasul brazilian Julio Cesar, care in trecut a evoluat si la Real Madrid, si-a reziliat contractul cu gruparea alb-rosie. Cesar avea un contract semnat pentru trei ani, insa in momentul parafarii intelegerii, s-a zvonit ca jucatorul ar fi venit la Dinamo doar pentru sase luni!

"Am discutat cu Julio Cesar si suntem de acord in principiu cu dorinta jucatorului de a pleca! Ramane de vazut in ce conditii se va rupe contractul pe cale amiabila", a spus Badea. Antrenorul "cainilor" si-a manifestat dorinta ca niciunul dintre jucatorii sai sa nu plece, dar a fost pus in fata faptului implinit. "Vom avea o sedinta in care cred ca se va lua in discutie si situatia lui. Din moment ce nu s-a prezentat la timp la pregatire inseamna ca are alte ganduri. El a venit de aseara in tara, s-a intalnit astazi cu domnul Nicolae Badea si am inteles ca isi doreste sa rezilieze contractul", a spus Rednic pentru Mediafax.

Julio Cesar avea un salariu destul de mare la Dinamo, iar conducatorii au decis sa faca economii, mai ales ca l-au achizitionat pe N'Doye. In plus, brazilianul era un jucator indisciplinat si a fost filmat de suporteri cum isi petrecea prin baruri noptile.

Julio Cesar este sub contract cu Dinamo, este jucător profesionist şi îşi va continua activitatea în tricoul echipei noastre

Vasile Turcu, actionar Dinamo, 19.12.2008