Conducerea Stelei si Mirel Radoi s-au inteles pentru transferul capitanului la Al Hilal, formatia pregatita de Cosmin Olaroiu. Plecarea lui Radoi il pune pe Lacatus intr-o situatie deloc placuta, fiind nevoit sa gaseasca la mijlocul terenului un inlocuitor. Antrenorul si-a exprimat oricum dorinta ca lotul sa ramana intact, exact inainte ca transferul lui Radoi sa fie perfectat, semn ca mutarea s-a facut peste capul antrenorului.

Radoi paraseste Steaua/ Olaroiu: Am acceptul jucatorului de a-l lua la Al-Hilal

"Ar fi bine sa nu plece nimeni, imi doresc sa am tot lotul la dispozitie", a zis Lacatus. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, s-a bucurat pentru realizarea lui Radoi. "Imi pare rau ca pleaca din campionatul romanesc, dar nu e un pas inapoi. Ia bani multi, care e problema? Radoi va fi cel mai bun din Arabia Saudita, o sa joace pana la 35 de ani", a spus Dragomir la Sport.ro. Radoi va castiga la arabi 4 milioane de euro. Ironic la adresa lui Radoi a fost Ilie Balaci. "Nu comentez nimic. Cand antrenam eu in Arabia Saudita erau numai camile, acum ca a plecat Radoi acolo, s-au terminat camilele?"

Olaroiu a explicat care sunt avantajele transferului. "Nici in Europa nu ar fi castigat atat. E vorba de 4 milioane, trebuie sa se gandeasca la familia lui acum. Transferul lui a fost acceptat pe loc", a spus Oli pentru Gsp.tv.