Imprumutat de Ajax pana in vara in Ghencea, George Ogararu nu vrea sa plece cu mana goala de la Steaua. "Vreau sa ma intorc cu medalia de campion la gat la Ajax", a recunoscut Ogararu din cantonamentul de la OlivaNova.

"Personal, consider ca trebuie sa te motivezi la maxim intotdeauna, daca doresti sa-ti indeplinesti obiectivele. Ce motivatie mai mare poti avea ca fotbalist roman decat sa obtii titlul de campion si sa te califici in UEFA Champions League.

Imi doresc foarte mult sa castig campionatul, deoarece vreau sa plec inapoi la Ajax cu medalia de gat. Nu cred ca aceasta performanta i-ar impresiona pe cei de la Amsterdam si nici nu imi doresc asta", a spus Ogoraru pe site-ul oficial al clubului.

George Ogararu asteapta cu nerabdare returul de campionat si spera ca jocul Stelei va atrage suporterii, din nou, la stadion. "Ma astept ca sprijinul suporterilor in retur sa fie pe masura evolutiei pe care o vom avea noi, adica diametral opusa fata de cea din prima parte a sezonului. Tocmai de aceea, sper ca jocul nostru sa-i influenteze pozitiv, deoarece avem nevoie de ei", mai spune stelistul.