VIDEO Faza sezonului in Premiership: vezi cum bate Manchester United o lovitura de colt

de Vlad Epurescu     HotNews.ro
Luni, 12 ianuarie 2009, 20:22 Sport | Fotbal

Ronaldo contesta uluit decizia
Foto: AGERPRES
Cristiano Ronaldo a marcat un gol in meciul cu Chelsea disputat in weekend la capatul unei faze de-a dreptul geniala. Rooney a luat mingea si s-a dus spre coltul terenului, o atinge usor si pleaca. Jucatorii lui Chelsea nu isi dau seama ce se intampla, Giggs se indreapta spre minge, o preia, centreaza si Cristiano Ronaldo marcheaza cu capul, sub bara. Golul a fost insa anulat de arbitrul asistent.

Tusierul a spus la finalul partidei ca a anulat golul pentru ca Rooney nu i-a spus ce intentiona sa faca! "Nu stiu daca v-ati dat seama de acest lucru, dar noi chiar asa am vrut sa executam acel corner", a spus Ferguson. "Nu cred ca asistentul a vazut ca Rooney a batut scurt cornerul. Noroc ca am marcat imediat dupa acea faza", a spus Giggs. Dermont Gallagher, unul dintre fostii arbitri din campionatul englez, a spus despre gol ca este rezultatul unei faze ingenioase si nu trebuia sa fie anulat!

























14575 vizualizari

  • +2 (4 voturi)    
    GENIAL (Luni, 12 ianuarie 2009, 20:36)

    lkjh [anonim]

    Extraordinar, genial, nu trebuia anulat golul.
  • +2 (4 voturi)    
    haha (Luni, 12 ianuarie 2009, 20:39)

    otto [anonim]

    faza geniala!
  • +2 (4 voturi)    
    Genial (Luni, 12 ianuarie 2009, 21:04)

    alex [anonim]

    ce mai e de zis? Gol perfect valabil.. Superb..
  • +2 (4 voturi)    
    gol (Luni, 12 ianuarie 2009, 21:08)

    gigel [anonim]

    gol perfect valabil
  • +2 (4 voturi)    
    Incredibil :))))) (Luni, 12 ianuarie 2009, 21:14)

    gfbngfn [anonim]

    Stau si rad de minute in sir :)) cat de tare poate fi faza :)) Rooney e mare om ma va zic eu :)
    • -3 (7 voturi)    
      faza (Luni, 12 ianuarie 2009, 21:59)

      arbitru [anonim] i-a raspuns lui gfbngfn

      si eu as fi procedat la fel dak as fi fost in acel meci ... jucatorul treb sa comunice arbitrului ce vrea sa fack ca acesta sa stie sa nu ridice fanionul ca arbitrul nici nu si-a dat seama ca ronney executase deja cornerul ;) intelegi voi mai copii inteligenti dak nu stiti arbitraj TACETI !!! ;)
      • +3 (3 voturi)    
        Asa e (Luni, 12 ianuarie 2009, 22:27)

        Weather [anonim] i-a raspuns lui arbitru

        Ai dreptate.Cred ca dupa tine si c. ronaldo trebuia sa ii spuna arbitrului ca intentiona sa dea gol.Poate ar fi bine chiar de la inceputul meciului fiecare jucator sa dea o declaratie de intentie cu privire la cea ce doreste el sa faca in acel meci.Iar daca nu respecta ce a scris,sa fie eliminat
      • +2 (2 voturi)    
        ??? (Luni, 12 ianuarie 2009, 22:34)

        MirceaA [anonim] i-a raspuns lui arbitru

        n-am vazut in viata mea un jucator care inainte de a bate cornerul sa-i povesteasca arbitrului ce vrea sa faca.
      • -3 (3 voturi)    
        De acord (Luni, 12 ianuarie 2009, 22:51)

        Razvan007 [utilizator] i-a raspuns lui arbitru

        O faza frumoasa, dar golul trebuia anulat.
        • -1 (1 vot)    
          Mingea nu "a stat" (Marţi, 13 ianuarie 2009, 10:54)

          un privitor atent [anonim] i-a raspuns lui Razvan007

          Parca la lovituri libere mingea trebuie "sa stea" inainte de executie, nu? Ori la "genialul" de Rooney mingea nu s-a oprit. Perfect corecta anularea golului! Faceti un "geniu" dintr-un taran necioplit care in afara de a rupe barurile din Anglia si picioarele adversarilor nu stie nimic...
          • +1 (1 vot)    
            fotbal jucat de meserias (Marţi, 13 ianuarie 2009, 12:28)

            Canne [anonim] i-a raspuns lui un privitor atent

            Mai uitate odata tu asta cu mingea nu a stat ! Aceaiasi faza a facuto parca Osasuna si Roma anul trecut ,dar dak nu stii fotbal dai din gura si te mai iei si de Rooney care kiar dak nu iti place e un idol in Albion ! Esti o mare gask!
            • 0 (2 voturi)    
              trebuia anulat (Marţi, 13 ianuarie 2009, 16:07)

              adrian [anonim] i-a raspuns lui Canne

              nu stiu daca modul cum a fost batut cornerul este corect sau incorect (adica nu despre asta vreau sa discut) dar jocul era intrerupt (corect sau nu) inca dinainte de a lovi ronaldo mingea - tusierul ridicase fanionul imediat ce a preluat mingea cel care a centrat. adica vreau sa spun ca, incorect sau corect, jocul era deja intrerupt cand "s-a dat" golul
  • +1 (3 voturi)    
    super! (Luni, 12 ianuarie 2009, 22:04)

    flori [anonim]

    super tare. adevarati profesionisti!
  • 0 (0 voturi)    
    as roma (Luni, 12 ianuarie 2009, 22:14)

    as roma [anonim]

    http://www.youtube.com/watch?v=DJ0GO6Zziic

    foarte originali cei de la man utd
    xeroxisti
    • +1 (1 vot)    
      .... (Luni, 12 ianuarie 2009, 23:20)

      raspuns [anonim] i-a raspuns lui as roma

      ala de la roma chiar nu trebuia sa sa puna ca ala doar a atins mingea nici 5cm na miscato, asta in schimb pare destul de legal
  • -2 (2 voturi)    
    .. (Luni, 12 ianuarie 2009, 23:14)

    vld [anonim]

    daca va uitati cu atentie, mingea nu era la locul pentru executarea loviturii de la colt. era cu un metru in interiorul terenului.
    golul trebuia anulat
  • -1 (3 voturi)    
    arbitrul e genial (Luni, 12 ianuarie 2009, 23:44)

    shushu rooney [anonim]

    In orice lovitura de reluare a jocului mingea trebuie lovita. Pentru referinte se poate verifica in regulamentul jocului de fotbal (site fifa):"the ball is in play when it is kicked and moves"
    Dupa cum se vede, Rooney nu a lovit-o, ci a purtat-o cu talpa. Astia de la Manchester stiu cu mingea dar nu si cu regulamentul...Chestia ci zisul la arbitru o fi inventia lor.

    Pentru cine nu a vazut inca cum arata regulamentul de fotbal: http://www.fifa.com/mm/document/affederation/federation/81/42/36/lotg_en.pdf
    despre corner la p48.
    • +2 (2 voturi)    
      ca s-o lamurim (Marţi, 13 ianuarie 2009, 0:59)

      aluruda [utilizator] i-a raspuns lui shushu rooney

      regulamentul zice ca mingea trebuie sa faca o rotatie completa la reluarea jocului. iar aia e clar ca stiu, fiindca au deplasat-o exact cat trebuie.
      gol FOARTE valid.
      si nu tin cu nimeni. decat cu Dinamo, dar nu conteaza.
      • 0 (0 voturi)    
        ba conteaza, vere! (Marţi, 13 ianuarie 2009, 9:26)

        alibao [anonim] i-a raspuns lui aluruda

        augh, augh, augh!
    • +2 (2 voturi)    
      Minge lovita (Marţi, 13 ianuarie 2009, 9:30)

      ion [anonim] i-a raspuns lui shushu rooney

      Uita-te atunci cand mingea este repusa de la centru si ai sa vezi ca aproape toti fotbalistii nu lovesc mingea, ci " o poarta cu talpa " ( n-am mai auzit pana acum aceasta expresie, dar, nu conteaza ... ). Ai vazut pana acum un arbitru care decide sa se repete lovitura ??
      Mingea trebuie sa parcurga o distanta egala cu circumferinta ei pt. a fi in joc ! In acest caz, golul este perfect valabil.
  • +2 (2 voturi)    
    gol (Marţi, 13 ianuarie 2009, 7:15)

    gerry [anonim]

    De fapt,Manchester United a avut doua goluri valabile anulate de arbitru,intrucit in repriza a doua Ronaldo nu era in ofsaid,dar e drept,asta am vazut la reluare,iar tusierul trebuia sa decida intr-o fractiune de secunda si a fost derutat de viteza lui Ronaldo.Cum ar fi fost ca scorul final sa fie 5-0?
  • +1 (1 vot)    
    gol (Marţi, 13 ianuarie 2009, 11:51)

    alex [anonim]

    pur si simplu genial
  • -1 (1 vot)    
    ddffb (Marţi, 13 ianuarie 2009, 15:09)

    nu uitati [anonim]

    Mingea nu a fost pusa nici macar in coltul marcat cu var, de executie a cornerului. A fost frumos, totusi !
    • +1 (1 vot)    
      De asta ti-a dat doctoru' ochelari (Marţi, 13 ianuarie 2009, 20:10)

      Traficantu de Influentza [anonim] i-a raspuns lui nu uitati

      Sa-i porti. Acum ca i-ai pus, ia mai baga o fisa.
  • -1 (1 vot)    
    anulat (Marţi, 13 ianuarie 2009, 15:21)

    IO [anonim]

    mingea nu e oprita inainte de executarea cormerului. anulat corect. gestul cu care impinge mingea de la corner face parte dintr-o miscare inceputa inainte de asezarea mingiei in spatiul pentru executarea cornerului.
  • 0 (0 voturi)    
    nu e gol (Marţi, 13 ianuarie 2009, 16:54)

    _ge [anonim]

    Tusierul a ridicat steagul inainte ca Rooney sa centreze. Cei de la Chelsea pot spune ca s-au oprit din aceasta cauza.
    • 0 (0 voturi)    
      oprire joc (Vineri, 16 ianuarie 2009, 15:13)

      alpha [utilizator] i-a raspuns lui _ge

      jocul se opreste cand fluiera "centralul" nu cand da din aripi tusierul
  • 0 (0 voturi)    
    regulament fotbal (Marţi, 13 ianuarie 2009, 23:29)

    shushu [anonim]

    Inca o data, pentru toti cei care isi dau cu parerea dar nu au citit vre-un regulament, am pus mai jos tot fragmentul luat din regulamentul de fotbal:

    "• The ball must be placed inside the corner arc nearest to the point where the ball crossed the goal line
    • The corner flag must not be moved
    • Opponents must remain at least 9.15 m (10 yds) from the corner arc until the ball is in play
    • The ball must be kicked by a player of the attacking team
    • The ball is in play when it is kicked and moves
    • The kicker must not play the ball again until it has touched another player"

    http://www.fifa.com/mm/document/affederation/federation/81/42/36/lotg_en.pdf, p48

    Pentru desteptii care nu stiu engleza, poate va traduce Mitica, ca tot are cinspe mii de euroi pe luna. Cei care stiu vad ca nu e necesar sa parcurga circumferinta, mingea e in joc cand e lovita si se misca. Chestia cu circumferinta e de acu cinci ani.
    Bah Ion, (aluruda, samd)... afla ca mingea trebuie lovita de fiecare data cand jocul este reluat, iar arbitrii care acepta altceva probabil ca au invatat fotbal ca tine, de pe gsptv. Nu trebuie sa ma crezi. Doar baga ochiul in regulament.


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version