Fara salariu platit de doua luni si fara un antrenor cert, mijlocasul rapidist, Costin Lazar suspina dupa atmosfera de la fosta sa echipa, Sportul Studentesc. Dezamagit de situatia actuala de la clubul din Giulesti, Lazar nu mai crede nici macar in sansele echipei sale la titlu sau cupe europene. "La situatia care e acum la club cine ne mai da sanse la titlu sau la o cupa europeana? Ce sanse sa mai aiba Rapid? Nu mai are nicio sansa deocamdata", a declarat Lazar.

"Banii nu i-am mai luat. Deja ne-am obisnuit fara bani. Sa nu mai zica suporterii ca nu jucam fara bani. De vreo doua luni suntem tot fara bani. Nici de Sarbatori n-am avut, asa ca suntem obisnuiti. Am avut bani de sandvisuri. Nu e nevoie sa fim ridiculizati acum, avem bani, dar vrem sa fim platiti pentru ceea ce facem, si la timp", a declarat rapidistul, potrivit tvr.ro.

"Sincer, n-am mai trait asa ceva in cariera. La Sportul Studentesc era foarte bine in comparatie cu situatia de la Rapid. Acolo chiar n-am avut probleme", a mentionat mijlocasul.

Rezulatele vor veni la Rapid abia dupa ce se vor rezolva problemele clubului. "La situatia care e acum la club cine ne mai da sanse la titlu sau la o cupa europeana? Ce sanse sa mai aiba Rapid? Nu mai are nicio sansa deocamdata. Speram ca va fi alta situatia inainte de inceperea returului. Iar daca va fi liniste si va fi clarificata situatia la club atunci, poate, vor fi si rezultate", a adaugat mijlocasul, potrivit aceleiasi surse.