Cesare Prandelli, tehnicianul Fiorentinei, a precizat ca formatia Viola ii cauta un inlocuitor accidentatului Adrian Mutu (romanul s-a accidentat la cot in timpul partidei cu Lecce). Decarul echipei nationale ar putea sta departe de gazon pana la patru saptamani, in functie de rezultatele analizelor pe care le va efectua luni. Un lucru e aproape sigur, Mutu va lipsi de la amicalul pe care Romania il va disputa pe 11 februarie cu Croatia. In acest fel, Adrian va scapa de eventualele huiduieli venite din partea suporterilor stelisti.

"Accidentarea lui Mutu ne-ar putea modifica politica de transferuri. Fereastra e inca deschisa, asa ca putem sa achizitionam un varf. Oricum il avem pe Pazinni, iar in aceste conditii vrem sa-l pastram. El trebuie sa se hotarasca daca vrea sa mai ramana alaturi de noi", a declarat Cesare Prandelli, citat de presa din Peninsula.

Adrian Mutu a mai suferit o accidentare la cotul stang in vara anului 2008, atunci cand a ratat partidele nationalei cu Feroe si Lituania, contand pentru preliminariile Mondialului de fotbal din anul 2010.