Dinamovistii au terminat vacanta si s-au intors in Stefan cel Mare in frunte cu antrenorul Mircea Rednic. Cu Ianis Zicu prezent la primul antrenament din 2009, dar antrenandu-se separat, liderul din Liga 1 viseaza la "fructul interzis" pana acum pentru Dinamo: Liga Campionilor.

"Avem mult de munca in perioada urmatoare si trebuie sa ne pregatim cat mai bine, pentru ca urmeaza un retur de foc. Nu ma sperie concurenta si chiar nu conteaza cine joaca, important e ca echipa sa castige. Trebuie sa urmarim interesul lui Dinamo, sa participam in Liga Campionilor, iar acest lucru ar fi o incununare a carierei mele si cred ca si a lui Danciulescu", a spus Claudiu Niculescu la primul sau antrenament de cand s-a intors in Stefan cel Mare.

Dinamo s-a reunit luni fara Ze Kalanga, Blay, Thiago, Julio Cesar, cei patru fiind invoiti, dar si fara Bratu si Pulhac, alti doi dinamovisti aflati in recuperare. In total, Mircea Rednic a avut la dispozitie un lot de 22 de jucatori la prima intalnire oficiala pe 2009, lucru care l-a entuziasmat pe antrenorul dinamovist. "Sunt multumit ca am la dispozitie, in proportie de 90%, acelasi lot cu care am terminat turul, lucru care nu s-a intamplat in vara cand am antrenat trei loturi.

Suntem echilibrati in toate compartimentele si, daca va fi nevoie, dupa primul cantonament e posibil sa mai luam pe cineva. Jucatorii mei stiu ce ne asteapta in retur si trebuie sa ne pregatim bine. Avem sanse la titlu, dar totul depinde doar de noi, nu de ceilalti. Trebuie sa castigam fiecare meci".