Adrian Ropotan si Cristi Pulhac au fost din nou prinsi in bar, seara, la o ora tarzie, dupa scandalul "Maneaua", cand ultimul, la ziua colegului sau, Gabriel Torje, a cantat o melodie dedicata rivalei Steaua. Primul s-a ales si cu cauciucurile sparte, dar petrecaretii nu au fost sanctionati de club. Motivul oficial? Sunt inca in vacanta si pot sa faca ce vor! Viata extrasportiva a celor doi nu este pe placul conducatorilor iar pe Ropotan au vrut sa il vanda in Rusia, la Dinamo Moscova, pentru a sparge gasca vesela.

"Foarte bine ce au facut. Nici in vacanta nu au voie? Am auzit ca au fost si cu fete, doar nu era sa se duca cu baieti. Cat mai multe sa fie in preajma lor. Daca si in vacanta le punem interdictie... Ce sa le facem, sa ii tinem inchisi in case? Le-am zis la banchet sa isi faca de cap, pentru ca atunci cand incepe pregatirea, vor fi exclusi daca vor face un pas gresit. Va fi un stil spartan! Sa iasa in seara asta si sa petreaca, sa stea pe mese, sa faca ce vor. De luni, e razboi!", a spus Borcea la Sport.ro.

Altfel, conducatorii dinamovisti intentioneaza sa introduca un alt sistem de premiere incepand cu sezonul viitor. "De la anul vom face ca la echipa nationala: vor primi bani la obiectiv. Merg in UEFA vor lua atat, in primavara europeana vor lua o prima, pentru Liga alti bani si cu asta basta!" Masura nu este agreata de jucatori si ar putea ca in vara sa nu doreasca sa semneze noul Regulament de Ordine Interioara.