Dan Petrescu, antrenorul echipei Unirea Urziceni a gasit solutia pentru un arbitraj corect in returul campionatului din Liga 1: ascultarea convorbirilor telefonice ale arbitrilor. "Eu as vrea ca telefoanele arbitrilor sa fie ascultate in retur. Se practica in toate tarile civilizate", a declarat Petrescu.

"Sper sa nu avem probleme cu arbitrajele si astept si eu o greseala omeneasca in favoarea noastra. Eu as vrea ca telefoanele arbitrilor sa fie ascultate in retur. Daca la altii se poate, nu vad de ce nu s-ar putea si in ceea ce-i priveste pe fluierasi. Se practica in toate tarile civilizate", a declarat antrenorul Urziceniului pentru Prosport.

Urziceniul se afla pe locul 2 in clasamentul Ligii I, la doar un punct distanta de liderul Dinamo, dar antrenorul Petrescu nu prezice un retur prea usor: "Cred ca va fi mult mai greu decat turul, pentru ca toata lumea isi va lua masuri de acum cu Unirea Urziceni. Totusi, putem avea un an la fel de bun ca cel tocmai incheiat. Daca imi spuneati ca la finalul lui 2008 vom avea 34 de puncte in clasament si vom fi vicecampioni de toamna, va spuneam ca sunteti nebuni", a adaugat Petrescu potrivit aceleiasi surse.