Franck Ribery se gandeste sa paraseasca echipa germana, Bayern Munchen. Desi are contract cu echipa pana in 2011, francezul a declarat joi ca e deschis oricaror propuneri.

"Am un contract pe patru ani, dar sa promit ca-l voi duce la bun sfarsit? Este greu. Sunt fericit aici, dar este dificil. Sunt deschis oricarei propuneri. In fotbal nu stii niciodata ce se va intampla in continuare", a spus francezul pentru Bild.

In decembrie, Karl-Heinz Rummenigge asigura ca Ribery va juca pentru mult timp de-acum inainte la Bayern: "Ribery va sta la FC Bayern cel putin pana in 2011. Subliniez: cel putin". Dar nu de aceeasi parere este si jucatorul. O echipa spre care s-ar putea indrepta francezul este Real Madrid. Formatia spaniola a purtat negocieri cu jucatorul in vara lui 2007, dar Ribery a ajuns pana la urma la Bayern.

Aflat in acest moment in cantonament alaturi de echipa sa la Dubai, Franck Ribery a vrut sa isi amuze colegii si a trecut la volanul autocarului formatiei germane. Ribery a vrut sa-si plimbe colegii in jurul complexului hotelier la care sunt cazati, dar a sfarsit prin a darama doua panouri de afisaj si s-a oprit intr-un stalp de beton.

Poate pe germani i-a distrat acest lucru, insa nu si pe directorul hotelului, care a facut o plangere catre Uli Hoeness, managerul genaral al echipei Bayern. La acest incident a participat si antrenorul Jurgen Klinsmann care a declarat: "A vrut sa faca o gluma. Din fericire, nu a fost nimeni ranit".