Mihai Stochita, fostul antrenor din Ghencea, este de parere ca actualul capitan al Stelei, Mirel Radoi, este un fotbalist bun, dar ca acesta nu poate fi considerat un nume emblematic al ros-albastrilor precum au fost Emerich Ienei si Anghel Iordanescu, persoane care au schimbat cursul istoriei vicecampioanei Romaniei.

"Il admir si eu pe Mirel Radoi, dar nu poate fi un jucator emblematic. Acest lucru implica multe lucruri. La Steaua au jucat Adrian Ilie, Prodan, Galca, Toni Dobos, Militaru, dar nici unul nu a fost declarat emblematic. Este logic sa respecti proportiile performantei unui om, dar Radoi nu a castigat un trofeu european cu Steaua, a jucat o semifinala europeana de Cupa UEFA. El trebuie sa se transfere in strainatate ca sa castige un trofeu, la fel cum a facut-o Belodedici cu Steaua Rosie. Emblematici la Steaua sunt Ienei si Iordanescu", a precizat Mihai Stoichita la gsptv.

De asemenea, tehnicianul mai considera ca strainii adusi de Steaua nu si-au facut pe deplin datoria, el transferand pe unde a antrenat numai fotbalisti stranieri care sa faca diferenta prin calitatile lor deosebite.