Conducatorii din Giulesti vor sa il transfere pe Lucian Marinescu, component al Petrolului Ploiesti si unul dintre cei mai talentati fotbalisti din liga secunda. Rapidistii l-ar vrea pe jucator sub forma de imprumut pentru sase luni, ca in vara sa demareze tratativele pentru aducerea sa. Florin Bercea, presedintele CA al echipei din Ploiesti, s-a amuzat atunci cand a auzit ca giulestenii vor sa il aiba in probe pe Marinescu.

"In probe se duce la Milan sau la Barcelona, nu la Rapid! Daca va pleca de la Petrolul, Marinescu o va face pe bani. Am vazut prin presa ca cei de la Rapid au avansat varianta unui imprumut, dar e o gluma proasta. M-am intalnit o singura data cu Sichitiu, dar nu am stabilit nimic. Jucatorul n-are clauza de reziliere si nu poate fi vorba de un schimb de jucatori in contul lui sau de un imprumut la Rapid. E jucatorul nostru numarul unu, nu are cum sa dea probe in tara, chiar si la Rapid", s-a amuzat conducatorul Petrolului.

Conducatorii Rapidului inca nu stiu daca Peseiro va mai ramane in Giulesti chiar daca George Copos a anuntat ca portughezul a plecat definitiv, iar jucatorii stiu doar ca pe 12 ianuarie este reunirea lotului, dar nu unde si cand vor avea loc cantonamentele pentru pregatirea de iarna!