Conducatorii lui Dinamo vor sa il readuca pe Cosmin Contra in Stefan cel Mare. Fundasul dreapta al lui Getafe a mai jucat in trecut pentru ros-albi iar aducerea sa ar insemna acoperirea unuia dintre posturile deficitare din echipa lui Rednic. Amenintati cu plecarea antrenorului daca lotul nu va fi intarit, conducatorii vor sa treaca la fapte si au in vedere aducerea unui fundas dreapta, a unui mijlocas stanga si a unui mijlocas central.

In aceasta iarna s-a reintors Claudiu Niculescu, iar actionarii vor sa il repatrieze si pe Cosmin Contra. In vara, jucatorul a refuzat oferta lui Dinamo, insa posibila participare in Champions League l-ar putea determina pe fundasul lui Getafe sa revina in Stefan cel Mare. Jucatorul a afirmat in dese randuri ca vrea sa isi incheie activitatea la Timisoara si nici Rednic nu este unul dintre fanii lui Contra.

Artiom Karamyan (FC Timisoara) este urmatoarea tinta a conducatorilor. Jucatorul este dorit de Rednic, mai ales ca pentru postul de mijlocas stanga, antrenorul a recurs fie la Bostina, fie la improvizatii - Adrian Cristea si Gabriel Torje. Armeanul mai are doar 6 luni de contract cu formatia de pe Bega si in mandatul lui Dushan Uhrin nu a fost vazut cu ochi buni de antrenor, care il considera pe jucator ca fiind un tip conflictual.

Bogdan Lobont si Ionel Danciulescu, liderii echipei in acest moment, i-au anuntat pe conducatori ca nu vor parasi echipa. Daca Danciulescu a spus in repetate randuri ca doreste sa isi incheie cariera la Dinamo, Lobont i-a linistit pe fani, afirmand ca ramane in "Groapa" pana in 2011.

Transferul lui Adrian Ropotan la Dinamo Moscova este in stand-by, conducatorii vrand mai intai sa isi asigure serviciile lui Nicolae Grigore (Rapid), inainte sa il cedeze pe dinamovist in Rusia.

Lotul lui Dinamo se va reuni pe 12 ianuarie. Conform www.fcdinamo.ro, "cainii" vor efectua vizita medicala la INMS pe 16 ianuarie, apoi vor avea doua stagii de pregatire. Primul se va desfasura in perioada 20-30 ianuarie, iar Rednic se va axa pe pregatirea fizica. Va fi prevazut un singur amical, cu Sturm Graz, pe 28 ianuarie.

Al doilea stagiu de pregatire va avea loc in perioada 4-19 februarie iar dinamovistii vor avea 6 amicale, insa ultima partida, ce va avea loc pe 18 februarie, inca nu a fost stabilita. Programul amicalelor:

08 februarie: Dinamo-FK Teplice (Cehia, locul 8)

10 februarie: Dinamo-FK Zeta (Serbia-Muntenegru, locul 5)

12 februarie: Dinamo-NK Osijek (Croatia, locul 8)

14 februarie: Dinamo-Randers FC (Danemarca, locul 7)

16 februarie: Dinamo-Amkar Perm (Rusia, locul 4)