Jucatorul lui Portsmouth, Jermain Defoe, este terorizat cu telefoane de amenintare cu moartea din partea suporterilor echipei. Motivul furiei fanilor este ca Defoe este dorit insistent de Tottenham Hotspur, Manchester City si chair de Juventus. "Nu stiu de unde au numarul meu de telefon, dar ceea ce mi-au spus m-a ingrozit", a spus Defoe pentru Sunday Mirror.

"Le-am spus ce mi se intampla oficialilor de la club, dar nu pot sa accept faptul ca aceste actiuni vin din partea unor oameni normali la cap. A fost frustrant si suparator pentru familia mea si am stat si m-am intrebat ce fel de oameni pot sa faca asa ceva", a incheiat jucatorul lui Portsmouth.

Transferul lui Defoe la Tottenham e departe insa de a fi finalizat datorita sumei pe care Portsmouth o cere pentru jucatorul de 26 de ani. "Cele doua cluburi vorbesc de sume diferite si cred ca va trebui sa mergem mai departe si fara Defoe", a spus tehnicianul lui Tottenham, Harry Redknap. Portsmouth a cerut in jur de 20 de milioane de lire pentru Defoe a recunoscut Redknap, in timp ce Tottenham a facut o oferta de 7,5 milioane de lire.