CFR Cluj va iesi din pauza de iarna cu alta fata anunta presedintele Iuliu Muresan. Trei jucatori noi si o posibila schimbare a antrenorului sunt surprizele pe care le pregatesc clujenii pentru returul campionatului.

"2008 a fost cel mai bun an din istoria CFR-ului. Am reusit eventul si am obtinut patru puncte in Liga Campionilor, intr-o grupa foarte dificila. Pana la urma, noi am fost cei care au luat cele mai multe puncte in Liga Campionilor dintre echipele romanesti. Se putea si mai mult. Oricum, ne propunem anul viitor sa depasim aceasta performanta. Ne dorim titlul de campioana mai mult ca anul trecut si sper ca in Liga sa reusim sa ne calificam in optimi", a spus Muresan pentru NewsIn.

Mai mult, presedintele de la CFR Cluj a recunoscut ca despartirea de Culio si de Dubarbier nu este sigura."Cand va veni momentul, o sa il cedam pe Dubarbier, dar nu acum. Nu am primit nicio propunere oficiala din partea lui Lazio, dar nici nu cred ca Lazio e un club care sa aiba bani sa il cumpere pe Dubarbier. Pentru Culio, avem doua oferte, ambele din Europa, dar le mai analizam, nu stiu ce finalitate vor avea", a adaugat Muresan.

CFR Cluj este pe locul 5 in Liga 1 cu 29 de puncte, la 6 puncte in spatele liderului Dinamo.