Pus pe liber de la Timisoara, fostul international Ionel Ganea este interesat de o venire in Ghencea. Dupa ce a evoluat pentru marile rivale Rapid si Dinamo, Ganezul isi doreste sa ajunga si la ultimul nume mare din Bucuresti, Steaua.

"Am avut discutii si ramane de vazut. Daca face o oferta (nr Gigi Becali), sunt dispus sa joc la Steaua", a precizat Ganea la Protv.

La Timisoara Ganea a avut un contract de 300.000 de euro pe sezon, iar in cazul in care va veni in Ghencea atacantul ar dori aceeasi suma de bani.

Ganea a precizat ca a mai avut legaturi de-a lungul timpului cu formatia ros-albastra: "Am luat banii si am facut-o pe Steaua campioana", a declarat atacantul facand referire la editia de campionat 1997-1998, atunci cand a marcat doua goluri in poarta Rapidului (era legitimat la U Craiova, iar giulestenii au facut 2-2 in Banie) si a facut-o pe Steaua campioana a Romaniei.

Venit pe Bega in 2007, Ionel Ganea a primit in editia trecuta de campionat o suspendare de 16 etape dupa ce l-a agresat pe tusierul Dorin Mudura.