George Copos se mandreste cu investitiile pe care le-a facut in Poiana Brasov, insa la Rapid, situatia este in continuare incerta si plina de tensiune. Daca jucatorii se plang ca nu isi primesc salariile la timp, Copos anunta ca a cumparat utilaje pentru partiile din Poiana Brasov in valoare de 400.000 de euro. "Nu voi mai fi niciodata vice-premier", ne linisteste Copos, care a anuntat despartirea de Peseiro de pe partia de schi.

"Rapid nu e o societate comerciala, este o stare de spirit. Il astept pe domnul Taher la discutii. Vom lua o decizie la sfarsitul lunii ianuarie, atunci cand va fi finalizat auditul. Societatea a fost administrata prost. Eu sunt un om masurat, iar la Rapid, pe banca tehnica, avem nevoie de un rapidist. Cred ca Peseiro a plecat definitiv si irevocabil", a spus Copos la GSP Tv. Marius Sumudica este in stand-by pentru a prelua formatia din Giulesti.

In timp ce fotbalistii se plang ca cei din conducere nu le-au platit toate restantele financiare, Copos este cu gandul la partiile din Poiana Brasov. "Avem un master plan, noi si cei din Primarie, pentru ca toate partiile sa fie ca o fata de masa, sa aiba zapada artificiale si vom achizitiona utilaje speciale in valoare de 400.000 de euro fiecare." O veste buna a dat insa Copos: "Nu voi mai fi niciodata vice-premier!"