Juventus a invins in deplasare la Bergamo pe Atalanta, scor 3-1. Del Piero, Legrottaglie, si Amauri au adus victoria echipei lor si Juventus e la sase puncte distanta de liderul Inter.

Capitanul Del Piero a deschis scorul dupa o jumatate de ora de joc. Arbitrul nu a vazut pozitia de ofsaid a torinezului si a validat golul. "A fost pozitie in afara jocului. Nu am nimic de spus, pozitia de ofsaid e evidenta", a recunoscut Claudio Ranieri.

Dupa doar opt minute Legrottaglie stabileste scorul final al primei reprize: 2-0. La inceputul reprizei a doua Vieri intra pe teren si se dovedeste a fi o mutare inspirata pentru gazde, deoarce italianul marcheaza singurul gol al Atalantei (48').

Atalanta venea dupa o serie de meciuri bune jucate pe teren propriu, insa Juventus i-a pus capat cu o victorie categorica: "Am castigat un meci important. Acestea sunt trei puncte meritate, pentru care am luptat si am asudat", a adaugat Ranieri.

Amauri a inchis tabela in minutul 81. "Acum o sa ne bucuram de victorie. Sa speram ca anul 2009 va fi mai bun decat 2008. Inter e in fata noastra cu sase puncte, invinge chiar si atunci cand nu joaca bine. Golul si prestatia mea din timpul jocului sunt si meritul echipei".

Atalanta - Juventus 0-1 Gol Del Piero - min. 30

Atalanta - Juventus 0-2 Gol Legrottaglie, min. 38

Atalanta - Juventus 1-2 Gol Vieri, min. 48

Atalanta - Juventus 1-3 Gol Amauri, min. 81