Siena - Inter 1-2 | Mourinho a alergat jumatate de teren pentru a-l lua in brate pe Maicon. Brazilianul reusea o scarita peste portarul Curci iar Inter isi adjudeca o noua victorie in Serie A. Criticat de portughez pentru viata sa extrasportiva, Maicon ('34) a deschis scorul cu o reluare din careul mic.

Siena avea sa egaleze inainte de pauza, gratie golului reusit de Kharja ('44), care a profitat de indecizia lui Maxwell. Ibrahimovici a sutat in transversala, Siena a ratat cateva oportunitati bune de a marca, iar meciul avea sa se indrepte spre o remiza, rezultat ce ar fi fost echitabil. Insa Maicon nu a fost de-acord si a marcat pentru victoria lui Inter, dintr-o pozitie suspecta de offside. Mourinho a sprintat pana la marginea terenului pentru a se bucura alaturi de jucatorul sau iar Inter a acumulat 42 de puncte.

Marco Giampaolo, antrenor Siena:

Imi vine foarte greu sa accept aceasta infrangere. Am fost penalizati. Complimentele lui Mourinho sunt frumoase, dar el incearca sa ne faca sa nu ne enervam. Asa e mereu, echipa mica este dezavantajata si se uita in sus spre echipa mai puternica la cum se bucura pentru cele trei puncte. Am pierdut si nu meritam

Rezumatul partidei

Mourinho se bucura alaturi de Maicon

In alta partida disputata sambata in Serie A, Lazio a invins Palermo cu 1-0 gratie reusitei lui Rocchi ('66), izbutind prima victorie dupa cinci partide in care echipa lui Rossi a obtinut numai rezultate nesatisfacatoare.