Real Madrid - Valencia 1-0 | Dupa umilinta din El Clasico, Real Madrid si-a luat revansa in fata Valenciei. Meciul a fost extrem de spectaculos, cu ocazii de ambele parti. Casillas a inchis poarta, in ciuda ocaziior monumentale irosite de Villa, Mata si Baraja. Joaquin a initiat actiunile periculoase de atac ale vizitatorilor, insa s-a stins dupa pauza. Higuain a marcat un gol superb ('4) si a ratat alte doua mari ocazii, Van der Vaart a nimerit o data bara, iar Robben a fost de neoprit pe partea stanga. Juande Ramos reuseste prima victorie in campionat la carma Realului, insa jocul madrilenilor nu a convins. Spre deosebire de meciul cu Barca, jucatorii lui Ramos au avut norocul unui start de partida fulminant si au avut parte si de un adversar indecis in momentele cheie ale jocului.

Filmul meciului:

'4 1-0: Robben il dribleaza foarte usor pe Del Horno, ii paseaza lui Higuain care suteaza imparabil, la coltul lung. Renan nu a avut nicio sansa!

'15 Higuain se lupta exemplar pentru minge, dar reuseste sa ii paseze lui Van der Vaart care trage puternic in bara din dreapta

'29 Renan retine sutul trimis din lovitura libera de Van der Vaart

'31 Casillas are noroc la reluarea lui Mata, mingea se duce putin pe langa poarta

'32 Casillas apara extraordinar sutul lui Villa

'35 Villa suteaza peste poarta din cinci metri

'48 Casillas apara foarte bine sutul lui Villa

'56 Casillas apara senzational mingea trimisa cu capul de Baraja

'58 Higuain suteaza in bara din sase metri

'76 Renan apara sutul lui Higuain

'92 Guti are sansa golului insa rateaza incredibil