In sezonul 2007-2008, corectitudinea partidei Steaua - Dacia Mioveni a starnit multe dubii in randul opiniei publice. Inaintea partidei, Virgil Becali, varul finantatorului Stelei si Sorin Cartu, antrenorul Daciei Mioveni, s-au intalnit la restaurantul "2 cocosi" din Capitala. Cei doi au fost acompaniati si de Ion Craciunescu. Acestia au fost zariti de cameramanul de la Sport.ro iar pe imagini se observa ca la plecare, in masina in care a intrat si Cartu a fost introdus un bagaj voluminos in portbagaj, de marimea unei genti diplomat. Intalnirea s-a produs cu cateva ore inaintea meciului direct Steaua-Dacia MIoveni din Liga 1! Ros-albastrii au castigat lejer cu 2-0, iar Sorin Cartu a odihnit mai multi jucatori, care erau in mod normal, titulari.

Piturca: Imi pare bine daca l-am favorizat pe Gigi Becali!

Radoi a depus marturie mincinoasa, Claudiu Raducanu le-a spus procurorilor oferta lui Gigi Becali, transmisa de capitan: 80.000 de euro de jucator, ca sa incurce pe CFR Cluj

Procurorii DNA au dezvaluit o convorbire purtata de Victor Piturca si Gigi Becali, care naste destule intrebari.

Becali: Mie-mi convine sa salvez Mioveni-ul, esti nebun!

Piturca: Sa salvezi Mioveni?

Becali: Pai da! Pai nu m-am bagat, ma? Nu stii ca si Mioveni-ul e tot a mea?

In continuarea aceleiasi discutii, selectionerul ii spune lui Becali ca jucatorii lui Pandurii au depus acatiste la biserica. "Cica, pentru ca nu le-ai dat nimic", i-ar fi explicat Piturca. Steaua a invins Pandurii cu 1-0 in primul meci din returul sezonului trecut.