Claudiu Raducanu, component al lui "U" Cluj in sezonul trecut, a marturisit in fata procurorilor DNA ca a fost contactat de Mirel Radoi, capitanul Stelei transmitandu-i ca fiecare jucator de la "U", va avea parte de cate 80.000 de euro daca vor invinge pe CFR sau vor smulge macar un egal. Audiat, Mirel Radoi a negat acest lucru in fata procurorilor! Raducanu si Radoi au fost colegi la Steaua in perioada 2003-2005.

Raducanu a mai spus ca Anton Dobos, presedintele gruparii, a convocat in seara zilei de 6 mai 2008 intreaga echipa de fotbal aflata in cantonament la hotelului „RIMINI”, spunandu-le jucatorilor ca vor primi 1,5 milioane euro de la clubul „Steaua Bucuresti”, in cazul unui rezultat de egalitate sau victorie in meciul cu „C.F.R. 1907 Cluj”.

Mai mult, Mirel Radoi a negat in fata procurorilor si faptul ca ar fi purtat discutii cu Gigi Becali pe marginea acestui subiect, desi exista o stenograma in care capitanul Stelei il avertizeaza pe latifundiar sa fie atent ca ar putea avea telefonul ascultat.

Radoi: Nasule?

Becali: Da, tata!

Radoi: Uite acum, m-au sunat baietii de la U Cluj, si mi-au zis ca au vorbit cu Toni si ca le-ar fi transmis... Da' telefonul e ascultat?

Becali: Pai da, normal ca e ascultat!