Maurizio Trombetta va putea fi inlocuit pe banca tehnica a CFR-ului de fostul antrenor de la River Plate, Diego Simeone. Pentru ca nu a ascultat indicatiile oficialilor de la Cluj, italianul va fi demis, iar, pana sambata, campioana Romaniei isi va afla noul antrenor.

"Noul antrenor va dori sa aiba staff-ul sau. Nu mai avem rabdare cu Trombetta. Pana sambata vom avea un antrenor nou. Un strain tanar", a declarat Iuliu Muresan pentru CanCan.

Trombetta a ignorat indicatiile oficialilor de la Cluj, ceea ce i-a adus si demiterea."Nu le-a dat sanse unor jucatori. Ma refer la Sanchez Prette, dar si la Alcantara sau Nuno Claro, care au jucat excelent la Londra, desi pana cu doua etape inainte stateau numai prin tribune. L-am rugat de multe ori pe Trombetta sa-l foloseasca pe Sanchez Prette, dar nici nu ne lua in seama", a adaugat Muresan.

Dupa ce negocierile cu fostul antrenor al Stelei, Oleg Protasov, au incetat, clujenii s-au orientat catre vest. Potrivit clujeanul.ro, impresarii lui Diego Simeone (38 de ani) au trimis un fax pe adresa clubului din Cluj, in care se arata dispusi pentru o colaborare cu CFR Cluj.