Jurnalistii spanioli de la El Mundo precizeaza ca au intrat in posesia unei inregistrari telefonice dintre Pedro Trapote, unul dintre apropiatii galacticilor, si presedintele Realului, Ramon Calderon, in care se discuta despre faptul ca portughezul Cristiano Ronaldo va veni din vara anului 2009 pe Santiago Bernabeu.

Convorbirea dintre cei doi s-a petrecut la scurt timp dupa infrangerea galacticilor din El Clasico in fata Barcelonei, scor 2-0, Trapote precizand ca Ronaldo va fi jucatorul campioanei Spaniei din vara lui 2009.

"Cel mai bun dintre cei mai buni este Cristiano Ronaldo. Este mai bine sa nu spunem nimic pana cand va veni momentul potrivit", a declarat apropiatul clubului din capitala Spaniei.

Ramon Calderon a insistat ca totul sa ramana confidential pentru a nu crea un nou val de polemici cu reprezentantii clubului Manchester United.

Real Madrid l-a dorit cu insistenta pe Ronaldo si in vara acestui an, dar albii s-au lovit de refuzul hotarat al lui Sir Alex Ferguson, cel care nu a vrut sa se desparta de cel mai bun fotbalist al sau.