"Mi-am dat seama ca Marius Lacatus e un antrenor mai bun decat Munteanu", a explicat Gigi Becali demiterea brusca a lui "Munti" de pe banca Stelei. Chiar daca Dorinel Munteanu a fost dat afara pe usa din spate din Ghencea, Mihai Stoica crede ca decizia luata de Becali va imbunatati jocul Stelei in retur.

"M-am suparat pe Lacatus pentru ca la meciul cu Lyon a folosit o alta strategie decat cea spusa mie. Marius Lacatus e mai valoros ca antrenor ca Dorinel Munteanu si de aceea am procedat astfel. Consider ca Steaua are mai multe sanse la titlu cu Marius decat cu Dorinel. Steaua este o palarie prea mare pentru Dorinel Munteanu", a argumentat patronul Stelei (Sport.ro) demiterea lui Dorinel Munteanu.

"Este ciudat pentru ca Lacatus a fost fortat sa plece acum doua luni. Becali l-a rechemat pe Marius. Despre Lacatus, am spus ca ramane un simbol, alaturi de cei care au castigat Cupa Campionilor. Si ca antrenor a aratat calitati destul de bune, poate sa ajunga un antrenor mare. Si jucatorii sunt partasi la aceasta rechemare a lui Lacatus", a spus si Emerich Ienei (Sport.ro).

Mihai Stoica e surprins de mutarile din Ghencea: Am fost luat prin surprindere de schimbarile de la Steaua. Este una abila si va aduce un plus in jocul echipei.