Soarta lui Dorinel Munteanu pe banca tehnica a Stelei a fost hotarata: Neamtul va fi inlocuit, noul antrenor al ros-albastrilor urmand sa fie Marius Lacatus, dupa cum a precizat patronul din Ghencea, Gigi Becali.

”Nu pot sa spun cand va veni Dan Petrescu la Steaua. Eu sunt omul care vrea fapte, iar Dan Petrescu a demonstrat. El a dus o echipa mica la 5 puncte de Steaua. Se poate spune ca el este antrenorul anului pentru ca a facut mare o echipa mica. La fel si Razvan Lucescu. Viitorul Stelei apropiat va fi Marius Lacatus. Este deja Marius Lacatus. I-am spus impresarului sa vorbeasca cu Dorinel si sa nu mai vina din Germania. Ne vom desparti pe cale amiabila. A fost o greseala ca l-am dat pe Lacatus afara. L-am anuntat deja pe Marius ca vine inapoi la Steaua!”, a precizat Gigi Becali intr-o interventie la Sport.ro.

Marius Lacatus a fost inlaturat de pe banca tehnica a vicecampionei Romaniei dupa infrangerea din Ghencea cu Lyon, scor 5-3, intr-o partida contand pentru grupa F a Champions League.

Rezultatele lui Dorinel Munteanu la Steaua in Liga 1:

Etapa 13: Dinamo - Steaua 1-1

Etapa 14: Rapid - Steaua 0-0

Etapa 15: Steaua - Timisoara 2-2

Etapa 16: U Craiova - Steaua 0-0

Etapa 17: Steaua - Unirea Urziceni 1-0

Bilant: 4 egaluri si o singura victorie, 7 puncte acumulate in cinci etape

Munti pe banca Stelei in Champions League:

Lyon - Steaua 2-0

Bayern Munchen - Steaua 3-0

Steaua - Fiorentina 0-1

Bilant: 0 puncte in trei partide, Steaua eliminata din cupele europene

"Am vorbit la telefon cu Mircea Radulescu si acesta mi-a spus ca nu e interzis ca un antrenor sa semneze din nou cu aceeasi echipa. Lacatus va fi noul antrenor al Stelei", a spus patronul Stelei.

Noul contract al lui Lacatus in Ghencea:

"Lacatus vrea mai multi bani acum decat a avut prima data. Am vorbit cu el si m-a intrebat . I-am zis ca da si atunci mi-a spus ... O sa aiba salariu de 250.000 de an, 250.000 daca va castiga campionatul si 200.000 daca intra in Liga", a conchis Becali la Telesport.