Susutinuti de aproape 100.000 de oameni, Messi si ai lui au dominat campioana Spaniei pe Nou Camp, avand o posesie a balonului de 74%. Eto'o a ratat o lovitura de la 11 metri, dar jucatorii lui Pep Guardiola nu au renuntat la lupta pana la ultimul fluier al arbitrului.

"Am fost faultat rau in timpul meciului, dar acesta este jocul. Nimic nu este mai frumos decat sa castigi in fata Realului. Nu stiu cine trebuia sa execute penalty-ul pe care l-a batut Eto'o, dar nici nu mai conteaza ", a declarat Lionel Messi.

"Real s-a aparat bine toata seara, insa noi nu ne-am pierdut speranta si am reusit golurile. Nu mi-e teama sa mai bat un penalty. Daca va mai fi unul nu-l voi rata !", a adaugat Samuel Eto'o dupa meci.

Pep Guardiola e de parere ca victoria impotriva Realului nu este cu nimic mai importanta decat o alta victorie. "Am muncit mult pentru acest rezultat. Am fost prea euforici la final. Am castigat cu Real care este o echipa buna, dar nu este decat un meci in plus. Am anulat jocul lor pe contraatac, insa voiam sa jucam mai in viteza. Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant", spune Guardiola.