Comisia de Disciplina a UEFA a amendat cluburile de fotbal AS Roma si Olympique Marseille, din cauza incidentelor pe care fanii celor doua echipe le-au provocat la meciurile din 26 si 27 noiembrie din Liga Campionilor.

Clubul italian a primit o penalitate de 20.000 de euro deoarece fanii au aprins torte si au blocat caile de acces la meciul pe care AS Roma l-a disputat impotriva englezilor de la Chelsea.

Olympique Marseille a fost amendat cu 10.000 de euro pentru ca suporterii francezi au aruncat cu diferite obiecte pe terenul de joc la meciul cu Liverpool.

Comportamentul suporterilor le-au creat probleme si lui Feyernoord Rotterdam si Deportivo la Coruna, care au jucat in 27 noiembrie, in cadrul grupelor Cupei UEFA. Cele doua cluburi au fost amendate cu 25.000 de euro, respectiv 5.000 de euro.

Steaua Bucuresti ar trebui sa se astepte si ea la o amenda din partea Comisiei de Disciplina a UEFA, deoarece suporterii ros-albastri au aprins torte si le-au aruncat pe teren, in timpul meciului cu Fiorentina.