Dani Coman a renuntat la Rapid, dar si la alte oferte "de la echipe din Bucuresti" pentru a fi din nou antrenat de Razvan Lucescu. Sefii de la Brasov l-au convins pe Coman sa vina la clubul de sub Tampa cu Liga Campionilor.

"Am ales Brasovul pentru ca m-au dorit cel mai mult. Stiu ca par obiective indraznete, dar eu am incredere in proiectul de la FC Brasov si spun ca in viitorul apropiat echipa va evolua in Liga Campionilor".

"A contat foarte mult in decizia mea faptul ca acolo sunt atat Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe, dar si fosti jucatori de la Rapid. Din punct de vedere financiar, au fost alte oferte mult mai tentante, dar pentru mine nu conteaza asa de mult banii, prietenia este pe primul loc. Am primit si oferte de la echipele din Bucuresti", a spus noul portar al lui FC Brasov.

Razvan Lucescu este cel mai bucuros de achizitia brasovenilor: "Bogdan Stelea e un superprofesionist, insa el are 41 de ani, iar Dani e cu 11 ani mai tanar, din acest punct de vedere reprezentand viitorul".