Steaua a pierdut calificarea in Cupa UEFA in fata propriilor suporteri, invinsa de Fiorentina lui Mutu. Singurul marcator al serii, Gilardino crede ca echipa condusa de Dorinel Munteanu a jucat la fel de bine, atat in tur, cat si in retur: "Steaua a jucat la fel de bine ca la Florenta".

Gilardino are numai cuvinte de lauda la adresa unuia dintre cei mai injurati jucatori care au evoluat aseara pe Ghencea:"Suntem foarte fericiti ca ne-am calificat. Steaua a jucat la fel de bine ca la Florenta. Mutu e un mare campion si este o placere sa evoluez impreuna cu el".

Capitanul Frey viseaza din nou la Liga Campionilor: "E bine ca ne-am calificat in Cupa UEFA. A fost o experienta buna sa jucam in Liga Campionilor, vrem sa ne intoarcem si anul viitor.

Steaua a inceput tare partida, arbitrul Cantalejo aratand in primele 22 de minute trei cartonase galbene stelistilor (Nicolita, Moreno, Semedo). Acest lucru l-a facut pe Frey sa declare: "A fost un meci dificil, o proba pentru toata echipa, acum ne dorim sa ajungem cat mai departe in Cupa UEFA. Steaua e o echipa agresiva, ne-a fost greu sa castigam".