CFR si-a gasit un nou antrenor. "Daca pierd cu Chelsea, probabil ca o sa imi iau bilete de avion pentru Italia", glumea Trombetta inainte de partida de la Londra. Oleg Protasov este primul antrenor pe lista celor de la CFR. Antrenorul ucrainean este o posibilitate pentru a il inlocui pe Trombetta, cel care a pregatit CFR din etapa a saptea de campionat si a prins toate cele sase intalniri din Liga Campionilor. Iuliu Muresan a preferat sa nege zvonul.

Trombetta a pregatit-o pe CFR ca principal timp de 10 etape in campionat, reusind 6 victorii, 3 egaluri si 2 infrangeri. In derby-uri, CFR a castigat cu italianul pe banca meciurile cu Dinamo (1-0) si cu Unirea (1-0) Urziceni, cu Steaua (2-1) a remizat in Gruia, iar cu Timisoara (1-2) a pierdut in deplasare. In Liga Campionilor, CFR a strans 4 puncte: victorie la Roma si egal acasa cu Chelsea, si patru infrangeri cu Bordeaux tur-retur, AS Roma acasa si Chelsea pe Stamford Bridge.

Antrenorul ucrainean este unul dintre posibilii succesori ai lui Trombetta, cel care a pregatit CFR din etapa a saptea de campionat si a prins toate cele sase intalniri din Liga Campionilor. Protasov a pregatit-o ultima oara pe Khuban Krasnodar.

Tehnicianul a mai antrenat in Romania, pregatind-o pe Steaua in turul sezonului 2005-2006, lasand atunci echipa pe locul 2 in campionat, la 1 punct in spatele lui Dinamo. In 15 partide, Protasov a reusit 9 victorii, a facut 4 egaluri si a pierdut de 2 ori, cu Gloria Bistrita (2-1) si CFR Cluj (1-0). "In mod cert nu Protasov va antrena pe CFR. Nu se pune problema ca in viitorul apropiat sa vina la CFR. S-au vehiculat multe nume. Daca am fi semnat un contract cu vreun alt antrenor, am fi anuntat", a spus Muresan pentru Mediafax.

Obiectivele lui Protasov ar fi castigarea campionatului, a Cupei Romaniei si calificarea in grupele Ligii Campionilor.