Adrian Mititelu a fost suspendat sapte luni si a primit o amenda de 300.000 lei, din partea Comisiei de Disciplina a FRF, datorita declaratiilor calomnioase facute dupa partida Universitatea Craiova - Steaua Bucuresti, din etapa a 16-a.

Finantatorul Universitatii Craiova a contestat deciziile lui Alexandru Tudor, dar si a arbitrului de tusa, Onita. "Chiar credeti ca asta e o amenda pentru ce am declarat eu? Eu am spus doar ca Onita a gresit in meciul cu Steaua. Aceasta este o razbunare a cuplului Lupescu - Prunea, pentru ca mi-am permis sa cer autonomia arbitrajului romanesc", a declarat Mititelu dupa aflarea sanctiunii, potrivit gsp.ro.

Finantatorul oltean a fost suspendat, in octombrie, sase luni din cauza altor declaratii calomnioase. Mititelu a acumulat, astfel, o suspendare de 13 luni.

Alte hotarari ale Comisiei de Disciplina a FRF:

Jocul Rocar ANEFS - Sageata Stejarul a fost omologat cu 3-0 pentru echipa oaspete, formatia gazda neasigurand asistenta medicala la inceputul partidei.

Jocul CFR Pascani - Ceahlaul Piatra Neamt II, 1-4 pe terenul de joc, a fost omologat cu 3-0 pentru echipa gazda, formatia oaspete folosind un jucator in stare de suspendare - Radu Spiridon.