Fiorentina nu este Chelsea, daca joaca cu ambitie se pot califica, sunt vorbele cu care Ioan Muresan, presedinele CFR-ului, ii incurajeaza pe stelisti inainte de partida decisiva din aceasta seara impotriva Fiorentinei. Daca invinge, Steaua va continua aventura in Cupa UEFA si ii va trimite pe Mutu si Prandelli in afara cupelor europene.

"Steaua joaca cu Fiorentina, nu cu Chelsea. Daca vor evolua cu ambitie pot sa se califice. E o exerienta unica Liga Campionilor, daca ai jucat, iti doresti s-o mai faci. Este exact ca un drog", a precizat Muresan la sport.ro

Participarea in Champions League a fost una consistenta din punct de vedere financiar pentru campioana Romaniei, clujenii ramanand cu peste 10 milioane de euro dupa confruntarile cu Roma, Chelsea si Bordeaux.

"Sper sa nu mai repetam greselile pe care le-am facut. Vreau sa castigam campionatul. Cu Bordeaux am pierdut calificarea. La anu sper sa evoluam mai consistent in Champions League. Liga Campionilor este ca un drog, daca ai jucat iti doresti s-o mai faci. E de analizat daca Trombetta va mai ramane. Vom lua o decizie zilele urmatoare. Ramanem cu niste bani, aproximativ 10 milioane de euro, dupa Liga si cu faptul ca am devenit cunoscuti in Europa", a incheiat Muresan.

Steaua va intalni Fiorentina, miercuri, de la ora 21:45, intr-o partida contand pentru grupa F a Ligii Campionilor, care va fi transmisa in direct de ProTv.