Starea de sanatate a lui Dossey era stabila acum doua zile, cand medicii au decis ca portarul poate fi transferat la un alt spital pentru a urma un program de recuperare specializat. Dossey a fost implicat intr-un accident rutier grav pe 13 septembrie, iar sansele sale de supravietuire au fost minime, portarul intrand in coma.

Totusi, ghanezul a luptat si a iesit din coma la mijlocul lui noiembrie, reusind sa miste putin mana stanga si piciorul drept. Toate aceste semne de revenire nu au fost decat o amagire pentru ca starea portarului s-a inrautatit si Ibrahim Dossey a murit marti, la spitalul Bagdasar.

"Suntem indurerati, nu imi vine sa cred. Ne-am zbatut mult pentru el ca sa ii fie bine. Am strans aproape toti banii care erau necesari pentru tratamentul sau", a spus fostul coleg al lui Dossey, Ionut Dragomir.

"A fost intr-o stare foarte grava in momentul in care l-am internat la noi in spital. Se afla in coma, era numai piele si os, avea o gaura deschisa pentru respiratie si era intr-o stare foarte alterata. L-am vazut in urmă cu 10 zile si sansele lui de supravietuire nu erau foarte mari.

Din pacate in aceasta dimineata a incetat din viata, din cauza ca sangele nu mai putea sa tina proteinele in organism ajungandu-se la stop cardio-respirator", a explicat Prof. Dr Gelu Onose.