Dorinel Munteanu nu a renuntat la increderea pe care le-a acordat-o jucatorilor sai inca din prima zi de cand a venit in Ghencea. "Am vazut pe fata baietilor dorinta de a castiga", se incurajeaza antrenorul Stelei inainte de meciul cu Fiorentina, ultima sansa a stelistilor sa nu termine turul intr-o maniera dezastruoasa.

"Fiorentina are un moral bun si o sa fie un meci greu. Stiam ca jucatorii Fiorentinei sunt buni, nu s-a schimbat nimic dupa victoria de la Torino cu 4-1. O sa fim foarte atenti cu Mutu, pentru ca poate decide soarta unui meci" , a spus antrenorul Stelei pentru Sport.ro.

"Trebuie sa jucam ca un grup, cu determinare maxima. Trebuie sa uitam de tot ce a fost pana acum si sa tratam foarte serios acest meci. Vrem sa le facem suporterilor o bucurie. Jucatorii isi doresc foarte mult sa se califice. Azi am vazut pe fata baietilor dorinta de a castiga. "

"Fanii sper sa vina pentru noi la meci, nu sa injure pe cineva. Sper sa nu fie nimeni injurat in aceasta partida", a incheiat Dorinel Munteanu.