Steaua s-ar putea sa-si piarda patronul. Nu renunta George Becali de bunavoie la club, ci, potrivit presei sportive, ofiteri de rang inalt din MApN vor sa-i fure Steaua.Ofiterii au fost la sediul LPF si i-au solicitat lui Dragomir toate actele care arata cum s-a rupt FC Steaua de Clubul Sportiv al Armatei. Patronul Stelei a acuzat imediat: "Ilie Nastase si Gica Hagi vor sa-mi fure Steaua!".

Daca indoielile in privinta fostului tenismen s-au clarificat, Hagi ramane principalul suspect. "Ilie Nastase m-a sunat azi si mi-a spus ca nu are nicio legatura. De el sunt sigur. Hagi e posibil sa fie implicat. Nu stiu nimic insa. El incearca sa atraga unele glorii ale Stelei alaturi de el si sa ma indeparteze pe mine de la echipa, dar am si eu legaturi, aflu tot ce se intampla", a declarat Becali in cadrul unei conferinte de presa sustinuta luni.

Patronul Stelei crede ca cei care vor sa-i ia Steaua sunt niste generali in rezerva: "Este vorba de niste generali in rezerva. E mentalitatea lor, cred ca pot face abstractie de democratie. Nu este nici un pericol pentru mine, eu chiar rad de aceasta situatie. Mentalitatea lor este gresita insa. Nu este totusi vorba de CCA, de generali de armata, sau de cei de la clubul sportiv, cu care ma aflu in relatii bune. Aici e vorba doar despre niste generali in rezerva".

Becali a declarat, in cadrul aceleiasi conferinte de presa, ca atacul asupra Stelei e un semn de la Divinitate: "Atacul celor care vor sa ia palmaresul echipei echivaleaza cu o calificare a Stelei in Cupa UEFA, ceea ce inseamna ca este un semn de la Dumnezeu, care le da peste nas dracilor, sa faca spume la gura si clabuci".

Contactat de gsp.ro, Ilie Nastase a mentionat ca stie de actiunea generalilor, dar nu este implicat personal: "Da, se strang documente, dar eu n-am nici o legatura. Stiu doar ca vor sa-i ia Steaua lui Becali si sa se revina la clubul sportiv. Informatii noi nu am, dar cunosc cate ceva, ca se vrea asa ceva si ca urmeaza sa-si puna la punct toate documentele necesare. Este o actiune mai veche, care probabil acum prinde contur. S-a tot intarziat chestiunea aceasta, dar nu stiam ca o pun in aplicare acum. Nu eu am propus initiativa. Ei, generalii, s-au gandit la asa ceva, ma refer la generalii din Consiliul de Administratie".