Aventura lui Dusan Uhrin Jr pe banca tehnica a Timisoarei a luat sfarsit prematur, desi echipa este in lupta pentru titlu. Cehul nu intelege de ce a fost demis, iar Marian Iancu refuza sa ii raspunda la telefon pentru a-i oferi explicatiile necesare. Cu toate ca momentan este dezamagit, antrenorul precizeaza ca isi doreste ca din vara sa pregateasca o formatie din Liga 1.

"Cred ca am fost pe drumul cel bun pentru a lua titlul, chiar daca nu asta era obiectivul nostru, dar asta e, eu respect decizia conducerii. Nu stiu de ce refuza domnul Iancu sa reziliem contractul si sa incheiem socotelile. Nu imi mai raspunde la telefon, iar domnul Chivorchian nu cred ca stie ce se intampla", a precizat Uhrin in cursul zilei de vineri.

Desi este dezamagit de cele intamplate, Uhrin Jr vrea sa mai antreneze in Liga 1 cat mai curand cu putinta, adica din vara anului viitor.

"In acest moment nu negociez cu nicio echipa. Totusi, e posibil ca din vara sa ma intorc sa antrenez in Romania. Imi place fotbalul romanesc. Vreau sa transmit suporterilor ca ceea ce am trait la Timisoara nu am trait nicaieri in cariera", a conchis antrenorul.