Steaua poate sa stea linistita daca Radoi paraseste Ghencea! Victor Piturca a gasit inlocuitorul capitanului Stelei in fundasul Alexandru Tudose. "Tudose poate ajunge un jucator consacrat daca i se da incredere", este parere selectionerul Romaniei. "Vreau sa demonstrez ca merit sa joc la Steaua", a venit imediat raspunsul tanarului fundas.

"Tudose poate fi urmasul lui Radoi, de ce nu? Mie mi-a placut astazi cum a jucat. E un jucator foarte serios, are si veleitati de lider, s-a vazut in teren. A condus bine apararea. Eu cand l-am luat pe Mirel era un jucator din Divizia B, dar s-a impus repede. Era si mult mai tanar, avea numai 18 ani. Poate ajunge un jucator consacrat daca i se da incredere", a spus selectionerul Piturca.

"Pentru mine nu a contat ca a fost Dorinel Munteanu in tribuna. Eu vreau sa joc cat mai bine pentru a demonstra ca merit sa evoluez la Steaua. Oricum, eu nu cred ca Mirel Radoi poate fi inlocuit la Steaua.Eu sper sa fac macar jumatate din ce a realizat el la Steaua", a raspuns Tudose complimentelor selectionerului.