Brazilia nu s-a calificat in faza superioara a Campionatului Mondial de fotbal feminin U-20, din Chile, dar a incantat publicul cu acrobatiile jucatoarei Leah Fortune. Tanara de 17 ani are o modalitate unica de a-si lansa echipa in atac, printr-o singura lovitura de la marginea terenului.

Leah Fortune s-a nascut la Sao Paolo, din parinti americani. Dupa ce s-a mutat in Statele Unite, singurul lucru care i-a lipsit a fost fotbalul din Brazilia. Iar cand selectionerul Jorge Luis Barcellos a convocat-o, nu a ezitat nicio clipa, desi nu vorbea portugheza. "Primele antrenamente au fost foarte dificile, dar fotbalul este un limbaj universal. Cand am fost chemata in Brazilia, mi s-a parut o ocazie buna".

Leah e incantata de jocul coechipierelor sale: "Aceste fete sunt fenomenale. Joaca cu o pasiune cum nu am intalnit in Statele Unite. Modul in care abordeaza jocul e incredibil".

Acrobatiile din timpul jocului le-a invatat in timpul lectiilor de gimnastica: "Nu o fac pentru spectacol, este aproape ca o lovitura de la colt. Este o arma periculoasa in actiunile de atac".