Florin Raducioiu crede in sansele Romaniei la Campionatul Mondial de fotbal din 2010, dar un eventual esec ar insemna inceputul sfarsitului generatiei lui Mutu, Chivu si Lobont. Fostul international vede luminita de la capatul tunelului prin schimbarea selectionerului: "Ar fi bine sa vina Razvan Lucescu antrenor la nationala. E singurul care ar putea da o noua imagine nationalei Romaniei. A invatat multe lucruri bune de la tatal sau".

Nationala Romaniei este o echipa valoroasa, dar nu mai buna decat generatia lui Iordanescu. "Fara suparare, noi eram mai valorosi decat aceasta generatie! Eram un grup unit cu Iordanescu. Nimeni nu va mai atinge performantele lui Iordanescu la echipa nationala", a declarat Raducioiu intr-un interviu pentru EVZ.

Fostul dinamovist nu crede despre sansa echipei lui Dan Petrescu la titlu: "Urziceni nu va rezista la stresul si presiunea din Liga I! Mai degraba cred in revenirea Clujului si a Stelei. Dinamo nu face un fotbal spectaculos, dar este o formatie cinica".

Raducioiu i-a calificat drept bibilici pe cei patru petrecareti ai lui Dinamo: "Cei care au cantat manele nu sunt profesionisti. Au minte de bibilici! Nu trebuia sa se lase tentati. Pulhac, Goian, Torje si Ropotan au fost filmati de femei usuratice, de aia ii condamn. Borcea si Badea au facut bine ca i-au exclus din lot pe Pulhac si pe Lucian Goian! Mai bine ar fi cantat We are the Champions decat maneaua Stelei".