Dezamagire totala pentru Dan Petrescu dupa ce echipa lui a pierdut prima pozitie in acest final de tur in urma unui gol "ciudat" marcat in ultimul minut al meciului. "Meritam sa fim campioni de toamna. S-a vazut mentalitatea jucatorilor de provincie", i-a taxat Petrescu pe elevii sai.

"Dumnezeu n-a vrut sa fim noi campioni de toamna. Meciul a fost pe viata si pe moarte, dar am luat un gol bizar, ciudat, poate ca meritam mai mult, dar de obicei in fotbal primesti cat meriti. Eu unul cred ca meritam sa fim campioni de toamna, mai ales ca am ratat si ocazia campionatului astazi. E imposibil sa ratezi dintr-o asemenea ocazie, e mai simplu sa marchezi! Daca aceasta partida s-ar fi terminat la egalitate ne-ar fi adus un punct de aur, dar nu putem sa schimbam nimic acum.

Mai bine imi tai un picior sau o mana decat sa dau meciul adversarilor. Degeaba i-am bagat pe Mara si pe Frunza, ei n-au adus nimic nou, n-au ajutat cu nimic echipa. S-a vazut mentalitatea jucatorilor de provincie, care s-au aparat disperat in dese randuri", a incheiat Dan Petrescu.

Dorinel Munteanu a castigat, intr-un final, primul sau meci pe banca Stelei si e convins ca in retur, echipa sa se va lupta pentru primele doua pozitii. "Am avut putina sansa la gol, dar am marcat in inferioritate numerica. Nimeni nu cred ca se astepta la acest scenariu. Dupa rezultat se poate spune ca ne-a prins bine eliminarea lui Petre Marin, dar se stie ca echipele romanesti nu stiu sa joace in superioritate. In primavara ne gandim la locul 1 sau 2", a recunoscut antrenorul Stelei.