Gica Hagi a facut bilantul celor mai buni jucatori din Liga 1 in 2008. Preferatul "regelui"? Nimeni altul decat fundasul stelist Dorin Goian. Cu 6 goluri marcate anul acesta atat pentru Steaua cat si pentru nationala Romaniei, jucatorul de 28 de ani al Stelei l-a cucerit pe fostul sau antrenor. Danciulescu, Trica si Costea urmeaza in topul facut de Hagi.

"In acest an, dintre jucatorii din campionatul intern, Goian este cel mai bun. A avut si realizari foate mari si a dat si goluri. A dat un randament bun pe tot parcursul anului. Cartonase se mai iau. Eu zic ca isi merita titlul de jucatorul anului. Pe locul doi i-as pune pe Danciulescu si Trica, iar pe 3 l-as pune pe Costea" a spus Hagi (Sport.ro).

"Spectatorul roman este foarte exigent si orgolios. Cred ca suporterii Stelei isi vor manifesta dezaprobarea fata de echipa, dar nu vor fi violenti. Fanii nu pleaca niciodata, ei reprezinta echipa de fotbal. Oamenii din tribuna sunt de fapt istoria Stelei. Este normal ca si ei sa fie intr-un moment mai greu, confuz, iar cand lucrurile nu merg bine le e greu sa accepte".