Victor Piturca a sustinut astazi o conferinta de presa cu ocazia mini-cantonamentului nationalei de la Mogosoaia. Selectionerul a convocat jucatori din campionatul intern pentru a gasi "patru-cinci fotbalisti care sa faca pasul spre echipa nationala". Selectionata trebuia sa participe in acest final de an intr-un cantonament in Oman, dar totul a cazut. Lui Piturca ii era teama de infrangeri usturatoare in acele amicale.

"Jucatorii ne-au rugat sa nu mai mergem in Oman. Nici arabii nu si-au respectat obligatiile financiare si exista si riscul sa fim surclasati de toate echipele pe care le-am fi intalnit acolo, pentru ca nu avem un lot experimentat", a spus Piturca.

Lotul Selectionatei A convocat de Piturca:

Portari:

Costel Pantilimon (FC Timisoara, foto) si Ciprian Tatarusanu (CF Gloria 1922 Bistrita)

Fundasi:

Ovidiu Dananae, Valerica Gaman (ambii, FC U Craiova), Srdjan Luchin, Iasmin Latovlevici (ambii, FC Timisoara), Cristian Oros (FC Brasov) si Alexandru Tudose (FC Gloria Buzau)

Mijlocasi:

Adrian Ropotan (FC Dinamo Bucuresti), Eric Bicfalvi (FC Gloria Buzau), Andrei Prepelita (FC U Craiova), Alexandru Bourceanu (FC Otelul Galati), Cristian Tanase (FC Arges) si Ciprian Deac (CFR 1907 Cluj)

Atacanti:

Mihai Roman (FC Brasov), Gheorghe Bucur (FC Timisoara), Alexandru Curtean (CS Gaz Metan Medias), Dacian Varga (FC Sportul Studentesc), Dorin Goga (FC Timisoara) si Alexandru Piturca (CS Pandurii Lignitul Targu Jiu) - atacanti.