Orgolii mari puse in joc la ultimul meci din turul Ligii 1, Steaua - Unirea Urziceni. Stelistii sunt obligati sa castige contra Urziceniului pentru a nu ramane la 11 puncte in urma primului loc ocupat de ialomiteni.

"Numele echipei nu castiga meciul. Avem mari probleme medicale, dar cred ca voi gasi cel putin 11 jucatori 100% apti si cu chef de joc. Stiu ca vom intalni o echipa organizata si determinata, dar sper sa castigam acest joc si sa punem punct seriei negative. Urziceniul este deja o certitudine. Jucatorii Stelei au experienta, dar omogenitatea este de partea Urziceniului. Asta i-a dus pana pe primul loc" , a spus Dorinel Munteanu, la gsptv.

Meciul este cu atat mai important cu cat Dan Petrescu nu a castigat niciodata in Ghencea cu niciuna dintre cele echipe pe care le-a antrenat. Antrenorul Urziceniului a obtinut un singur rezultat de egalitate, 3-3, in sezonul 2003/2004 cu Rapid. "Cred ca Dan Petrescu este cel mai bun antrenor din Liga I, chiar tehnicianul anului. A avut liniste la echipa si a avut si rezultate", mai spune antrenorul Stelei.

"Unirea se va da din fata Stelei in Ghencea", au acuzat la unison sefii de la Timisoara si Dinamo, insa Mihai Stoica ii asigura ca Urziceniul vrea sa-si intareasca pozitia de lider cu o victorie in Ghencea. "Unirea va juca numai pe teren! Este ceva fara acoperire sa spui ca vom merge acolo fara lupta. Noi tot timpul am fost curati si vom juca cu Steaua pentru a arata ca ne meritam locul”

„Putem transforma in avantaj momentul greu prin care trec ei acum. Sper ca meciul care le va incheia seria neagra sa fie cel cu Fiorentina! As fi dezamagit sa fim noi prima echipa batuta de Steaua dupa atata timp”, a mai spus managerul liderului Ligii 1.